Wie zijn wij

Kerckebosch Media, een modern crossmediaal bedrijf

Midden in de wijk Kerckebosch in Zeist is in 1962 onder dezelfde naam de heer H.Th. de Coo begonnen met zijn eigen grafische bedrijf. In de loop van de jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een multidisciplinaire grafische dienstverlener. Van tekst tot eindproduct! De visie van de oprichter om klanten zoveel mogelijk te ontzorgen staat nog steeds hoog in ons vaandel.

Het familiebedrijf is in 1983 uitgebreid met een uitgeverij. Dit bedrijf richt zich met 'business to business-producten' op de markt van arbeidsomstandigheden en veiligheid in bedrijven. Daarnaast geven wij uit voor de juridische en financiële markten. In 1996 is de uitgeverij uitgebreid met een studiecentrum, gespecialiseerd in actualiteitsdagen voor de juridische en financiële markten.

Sedert enkele jaren concentreert Kerckebosch zich op crossmediale dienstverlening en producten. Met de breed inzetbare multidisciplinaire kennis en vaardigheden van onze medewerkers kunnen wij productideeën vanaf concept tot uitvoering inclusief het openen van een toegang tot de markt geheel in eigen beheer verwezenlijken.

Inmiddels is de tweede generatie tot de directie toegetreden met een hedendaagse missie en visie. Voorop staat dat wij initiatieven nemen om onze klanten te ondersteunen in succesvol ondernemerschap.

Missie
Kerckebosch media groep is sterk in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van crossmediale producten en diensten die haar klanten helpen succesvol te zijn.
Kerckebosch wil verantwoord ondernemen en een betrouwbare partner zijn voor klanten, auteurs, relaties en opdrachtgevers.

Visie
Kerckebosch is een middelgroot familiebedrijf met integere en onafhankelijke medewerkers die in samenwerking met professionals met inzet van hun passie, vakmanschap, creativiteit en een gezonde dosis ondernemerschap innovatieve producten ontwikkelen.

 

MVO